Nieuws

Bijeenkomst Gebruikersgroep AxyLife

jul 5, 2017, 12:49 by Dennis de Vries

Op 28 juni jl is er weer een bijeenkomst geweest van de Gebruikersgroep AxyLife. De doelstelling was zoals altijd om onze gebruikers bij te praten over de diverse ontwikkelingen rondom het systeem en de organisatie. Ook willen wij met deze sessies de onderlinge uitwisseling en feedback naar AxyWare toe stimuleren. Deze bijeenkomst werd voor de gelegenheid gehouden op de fraaie locatie van BIT MeetMe te Ede. BIT is een van de datacenters waarvan wij gebruik maken voor onze hostingdienstverlening. Het was dan ook een mooie kans om aanwezigen zelf te laten ervaren waarom wij voor BIT gekozen hebben als leverancier.

De agenda was als volgt:

  1. Rondleiding datacenter BIT
  2. Ontwikkelingen AxyWare
  3. Ontwikkelingen AxyLife
  4. Road Map AxyLife
  5. Samenwerking tussen gebruikers

Het viel ons op hoeveel draagvlak er onder klanten is om samen te werken op een aantal fronten waaronder security en compliance. Wij zullen er dan ook opvolging aan geven en zijn benieuwd in hoeverre de gebruikers community elkaar en ons gaat versterken.

Onze dank gaat uit naar onze gastheer BIT en de aanwezigen voor hun komst en constructieve bijdrage aan deze geslaagde sessie!

Meer weten? Neem contact op met Jeroen Elbertse.

BitMeetMeZaal Bit BitBlus BitStroomvoorziening BitDataRacks