Nieuws

Nieuw jaar, nieuwe locatie

jan 27, 2017, 19:58 by Dennis de Vries
Vanaf 1 februari betrekt AxyWare een nieuwe werk- en ontvangstlocatie in Utrecht de Meern.
De locatie zal worden gebruikt als uitvalsbasis voor de medewerkers en partners van AxyWare. Zoals onze relaties van ons gewend zijn zullen wij flexibel blijven werken, het kantoor is echt aanvullend op het werken bij de klant op locatie of vanuit huis. Efficiëntie, effectiviteit en filevermijding zijn en blijven leidend in waar de mensen van AxyWare werken.

Onze nieuwe locatie beschikt over een vergaderzaal die gebruikt gaat worden voor overleg met klanten en samenwerkingspartners. Ook kunnen wij hier voor kleinere groepen opleiding en training verzorgen.

Het adres is Rijnzathe 4a in Utrecht de Meern. Klik hier voor een routebeschrijving.

Nieuwe_locatie