Dé marktstandaard op het gebied van beheersystemen

AxyWare is een solide groeionderneming. Onze groei financieren we uit eigen middelen. Externe aandeelhouders hebben we niet. Hierdoor is Axyware volledig onafhankelijk.

Maak afspraak
AxyLife

Wij vergroten de wendbaarheid van organisaties

Door complexiteit, risico’s en kosten te reduceren, vergroten wij de wendbaarheid van organisaties. Met onze oplossingen faciliteren wij digitalisering en de migratie van legacysystemen naar toekomstbestendige technologie en daarmee de transformatie van de waardeketen in deze sector.

  • AxyWare wil dé marktstandaard zijn op het vlak van administratie en communicatiesystemen voor pensioenen en verzekeringen. Onze technologie maakt de sector beter.
  • Wij reduceren complexiteit, risico’s en kosten en vergroten tegelijk de wendbaarheid van organisaties
  • Met onze oplossingen faciliteren wij digitalisering en de migratie van legacysystemen naar toekomstbestendige technieken en daarmee de transformatie van de waardeketen in de sector.

OverAxyVert

AxyWare neemt haar verantwoordelijkheid in de pensioenketen. Ook op het gebied van duurzaamheid.

 

De pensioenketen

We nemen onze verantwoordelijkheid door een actieve rol te spelen. Dagelijks werken we aan het verbeteren van de pensioenketen. Dit resulteert in betere prestaties en aanpassingsvermogen van onze klanten en herstel van vertrouwen in - en verduurzaming van het pensioenstelsel. AxyWare neemt niet meer dan nodig voor een gezonde bedrijfsvoering en helpt klanten om (kosten)verspilling te vermijden.

Ecologische voetafdruk

We streven naar een minimale ecologische footprint. Als softwarebedrijf is die van nature relatief beperkt, maar het zit ook in de kleine dingen. Zo werken medewerkers als het even kan vanuit huis om autorijden en files te vermijden, wordt er gecarpoold. We werken vrijwel papierloos, afval scheiden we en we zijn terughoudend in de aanschaf van materiele zaken. Als het kan wordt er gekozen voor hergebruik. Preventie van verspilling is core business en uit zich ook in de interne bedrijfsvoering.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We lopen niet weg voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat betekent zorg voor elkaar en voor stakeholders. Hierdoor zijn we een organisatie waar mensen graag voor en mee willen werken. Dat betekent ook dat we een organisatie willen zijn waarin medewerkers elkaar en klanten helpen groeien. Een organisatie waar respect, vertrouwen, gelijkheid, gelijke kansen en jezelf kunnen zijn vanzelfsprekend de norm zijn. Waar veel gelachen wordt en mensen zichzelf niet al te serieus nemen. Maar ook waar geen tolerantie is voor middelmatigheid, onkunde en niet integer handelen.