Actueel

AdobeStock_298940362

AxyWare sluit Centric Pensions and Insurance Solutions aan als klant

Nadat AxyWare in 2019 nieuwkomer Capgemini als klant mocht begroeten, heeft recentelijk ook Centric PAIS voor AxyLife gekozen.

Met deze gebruiker versterkt AxyWare haar positie in de markt voor pensioenuitvoering verder. Centric past mooi in de strategie van AxyWare om alle segmenten in de pensioenuitvoeringsmarkt te bedienen. Zo werkt AxyWare voor kleinere fondsen (OPF-en, beroepspensioenfondsen en kleinere BPF-en) samen met Appel Pensioenuitvoering en Dion Pension Services, met AGH en Centric voor het middensegment en tot slot Capgemini voor het topsegment. Daarmee heeft AxyWare sinds haar marktentree in 2012 een trackrecord opgebouwd van meer dan 40 implementaties en bewezen dat de oplossing AxyLife tot de best-in-class hoort.

Lees meer over de keuze van Centric PaIS:
https://www.centric.eu/nl/nieuws/centric-pais-kiest-voor-nieuw-pensioenplatform-axylife/
https://www.banken.nl/nieuws/22426/centric-pais-gaat-pensioen-uitvoeren-via-axylife-platform